X Cookies ci consentono di offrirti il nostro migliore servizio. Continuando la navigazione nel sito, lei accetta l’uso dei cookies. Clicca qui per ulteriori informazioni.

arch.atlas

Fondazione Architettura Alto Adige

HQ VOLKSBANK SÜDTIROL

Architettura degli interni

Anno di costruzione

Realizzazione 2015

Zona

Bolzano-Laives

BOLZANO

Tipologia

Nuova costruzione

CasaClima Standard - nessuna indicazione

Privato

Committente Südtiroler Volksbank

Architetto/Partner

Studio ARGE INNOCAD / BERGUNDTAL

 Thomas Duregger


Collaboratori:

DI Martin Lesjak
DI Oliver Kupfner
DI Jörg Kindermann
DI Jörg Gladik
Dr.Arch. Alexander Huber

Meeting rooms, retreat rooms, telephone boxes and sitting niches divide the wide space and create a sequence of open group offices. The ground floor is entirely a communication area, both internally and externally: Various conference rooms, the bank branch and a coffee shop form a single unit and facilitate a variety of forms for the customers to experience. Furthermore, the integrated nursery is the contemporary signal of an attractive employer relationship to their employees.

Premiazioni: BEST ARCHITECTS 16

più progetti
www.teamblau.com